Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Groot enthousiasme en mooie zang bij de stemtesten

Voor geoefende vocalisten, maar ook voor beginnende zangers en zangeressen was het best even vreemd om de microfoon te pakken en de stem te laten horen. Toch was het animo tijdens de stemtesten op 11 en 19 november groot. Twee volle dagen kwamen kandidaten voor het gelegenheidskoor naar het Klooster. De stemming zat er meteen in! Wat een muzikaal niveau in een prima, gemoedelijke sfeer. Dat is precies wat Passion Nuenen voor ogen heeft: muziekliefhebbers samenbrengen en gezamenlijk iets unieks neerzetten. Paula Snoeren (Vocal Coach), Angelo Smulders (dirigent popkoor KOLOK) en Jan Koolen (dirigent Brass Band Nuenen) raakten zelf ook geïnspireerd door jullie muzikale bijdragen. In dezelfde positief-kritische sfeer gaat dit supertrio het koor ongetwijfeld tot nóg grotere hoogte stuwen. Bovendien smaakt dit enthousiasme naar meer… Passion Nuenen gaat nu voor een extra groot projectkoor!

Reacties zijn gesloten.