Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Kaartverkoop Passion Nuenen van start

Op 23 en 24 maart is het zover. Passion Nuenen 2018! In de week voor Pasen is het lijdensverhaal de rode draad in een programma vol lichte muziek, met een vleugje theaterspel. Brass Band Nuenen is de initiatiefnemer. Net zoals de vijf hoofdrolspelers, een groot projectkoor, een combo en een verteller heeft de brassband passie voor muziek. Samen maken zij Passion, helemaal op maat voor Nuenen. Laat u verrassen door de bijzondere amateurmuziek uit Nuenen en de regio!

Passion Nuenen
Passion Nuenen is een verhaal over vriendschap, loyaliteit, verlies, verraad en liefde. Het muzikale programma bevat niet Nederlandstalige-, maar ook bijvoorbeeld Engelstalige- en veel instrumentale (brassband)muziek. Nuenense zangers en zangeressen treden op met popkoor Kolok als basis. Zij vormen het grote Nuenense Passion projectkoor. Brassband en koor treden solo op én begeleiden een keur aan zangsolisten zoals Lise Verheijden en Paula Snoeren. Samen presenteren zij Passion Nuenen op de meest authentieke plek die Nuenen kent: de Clemenskerk.

Het belooft een veelzijdig en lokaal muziekevenement te worden, dat inspeelt op het gevoel, misschien wel met een lading, een boodschap. Maar Passion Nuenen is ook gewoon leuk entertainment. Wij hopen dat Nuenen en de regio het er nog lang over zullen hebben. Dan kan deze eerste editie een begin worden van een nieuwe traditie. Ook benieuwd wat Passion Nuenen met jou doet?

Start kaartverkoop 28 januari
Zondagochtend 28 januari om 8:00 uur start de kaartverkoop bij Jumbo Ton Grimberg. Voorstellingen zijn er op 23 en 24 maart, beide dagen om 19:00 en 21.30 uur. Kaarten kosten € 17,50 (2e rang) en € 20,- (1e rang).

Reacties zijn gesloten.