Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Passion Nuenen heeft velen geraakt

Nuenen en de regio liepen op 23 en 24 maart 2018 uit voor vier maal passie, emotie in een programma vol lichte muziek én de pure brassbandklanken. Met als rode draad het lijdensverhaal mochten we samen met het projectkoor, met een basis van popkoor Kolok, de Clemenskerk viermaal vullen met passie en emotie! De kerk werd speciaal voor deze twee dagen zo aangekleed dat geluid, akoestiek, zicht en authenticiteit, in balans waren. Zo sfeervol was het lijdensverhaal nergens te beleven dankzij de inzet van velen en de unieke samenwerking van Brass Band Nuenen en productiebedrijf Gestique.

Het gehele plaatje, waar met zo velen de afgelopen maanden hard aan is gewerkt, paste perfect in elkaar. De deelnemers stegen boven zichzelf uit en sleepten ook elkaar mee in het verhaal. Het lukte om dit over te brengen aan het publiek. De reacties na afloop waren dan ook hartverwarmend. Applaus, kippenvel, tranen, gejuich, dat is waar je als muzikant, zanger of verteller van droomt. Op Facebook stroomden de positieve reacties binnen en ook het Eindhovens Dagblad schreef een hele mooie recensie. Passion Nuenen heeft velen geraakt en dat maakte alle deelnemers trots en verguld. Dit maakt Passion Nuenen een onvergetelijk mooi muzikaal monument voor Nuenen en de regio!

Alle sponsoren, parochie, deelnemers, vrijwilligers en publiek heel hartelijk bedankt!

Dat Passion-gevoel gaan we lang vasthouden. Bestel de dvd (€ 15,-) door een mail aan passion@brassbandnuenen.nl te sturen. En hou de komende tijd ook de website www.brassbandnuenen.nl in de gaten voor meer van die prachtige foto’s.

Publiek en deelnemers, we houden contact, om terug te kijken op vier fantastische voorstellingen en -wie weet- aan de slag te gaan met een volgend project!

Reacties zijn gesloten.