Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Passion Nuenen 2020 verhuist naar Sporthal De Hongerman

De voorbereidingen voor Passion Nuenen 2020 zijn in volle gang. Eén van de belangrijkste onderdelen in de voorbereiding is het bepalen van de locatie. De editie in 2018 vond plaats in de Clemenskerk in Nuenen. Voor Passion Nuenen 2020 is gekozen voor Sporthal De Hongerman.

Met pijn in het hart neemt Passion Nuenen afscheid van de Clemenskerk als locatie voor Passion Nuenen. Voor de tweede editie van Passion Nuenen wil de organisatie op elk gebied de productie een stap verder brengen. Sporthal De Hongerman bleek de perfecte locatie om deze ambities te realiseren.

Voor Passion Nuenen 2020 wordt de sporthal omgetoverd tot een ware theaterarena die past bij de sfeer van Passion Nuenen. De organisatie is dan ook erg blij dat Passion Nuenen 2020 in Sporthal De Hongerman kan plaats vinden.

Reacties zijn gesloten.