Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Passion Nuenen 2020: wie worden de solisten?

Nog 9 weken en dan start de tweede editie van Passion Nuenen 2020 in Sporthal De Hongerman. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om er weer een spraakmakend evenement van te maken. Dat het in ieder geval bijzonder wordt, daar zijn we zeker van.

Het Passion Nuenen projectkoor is enkele weken geleden geformeerd en sindsdien met veel enthousiasme aan het repeteren aan alle nummers voor Passion Nuenen. Brass Band Nuenen, samen met Gestique organisator van Passion Nuenen, is druk bezig met het instuderen van de muziek. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de visuals, wordt het verhaal verder verfijnd en krijgt de transformatie van Sporthal De Hongerman naar een ware Passion Nuenen theaterarena steeds meer vorm.

Inmiddels staat ook vast wie de solisten zullen zijn. Bij de audities voor de vertolking van Jezus, Maria, Judas, Petrus en Maria Magdalena was de organisatie blij verrast met het enorme muzikale zangtalent uit de Nuenen en de regio. We bieden dit talent dan ook graag een podium om tijdens Passion Nuenen aan alle bezoekers te laten zien en horen wat ze in huis hebben. Nieuwsgierig naar wie de solisten zijn? Nog heel even geduld. De namen van de solisten worden binnen 2 weken bekend gemaakt.

De vorige editie van Passion Nuenen was snel uitverkocht. Zeker weten dat u er dit keer (weer) bij bent? Vanaf 6 februari begint de kaartverkoop via deze website.

Reacties zijn gesloten.