Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Passion Nuenen uitgesteld vanwege coronavirus

Passion Nuenen zou mooier en groter worden. Maar ook dit regionale initiatief van Brass Band Nuenen is uitgesteld door het Coronavirus.. De beslissing leidt tot zeer teleurgestelde reacties. Hier is vol passie maanden aan gewerkt:  “Een paar laatste zaken moesten nog geregeld worden en dan waren we er helemaal klaar voor geweest. Maar de gezondheid van deelnemers en bezoekers staat altijd voorop en dus was deze beslissing onvermijdelijk.” aldus Stefan Prinsen namens de organisatie van Passion Nuenen.

De afgelopen dagen is de organisatie druk in de weer geweest wat dit besluit betekent. Zo kort voor de uitvoering was veel al geregeld en met veel partijen moest overleg worden gevoerd: “Gelukkig kunnen we rekenen op veel begrip van een ieder. Zo hebben bijvoorbeeld alle sponsoren aangegeven Passion Nuenen te blijven steunen. Daar zijn we zeer dankbaar voor!”

De organisatie spreekt expliciet van uitstel en niet van afstel. “We gaan hoe dan ook een hele mooie Passion Nuenen neerzetten. Alleen niet op 3 en 4 april. Naar een alternatieve datum wordt momenteel gezocht. Zodra deze bekend is, informeren we iedereen daarover.”

Mensen die al een kaartje hebben gekocht zijn inmiddels geïnformeerd. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvangen zij bericht met meer informatie over restitutie in geval de nieuwe datum niet schikt. “Maar we hopen natuurlijk iedereen die nu al kaarten heeft te mogen begroeten op de nieuwe datum zodat we alsnog een geweldige Passion Nuenen kunnen gaan neerzetten” aldus de organisatie.

Reacties zijn gesloten.