Brass Band Nuenen
Passion Nuenen past bij Brass Band Nuenen. Bijzondere concerten geven is immers onze passie. Een brassband is een orkest van circa 30 muzikanten met koperen blaasinstrumenten. Op ieder podium in Nuenen en in de regio willen wij een breder publiek muziekliefhebbers aantrekken en binden met het onderscheidende van onze brassband: de unieke sound. Steeds vaker zoekt voormalige brassband De Vooruitgang de samenwerking met andere, muziekgenres, amateurkunst of professionele musici. Ook de slagwerkgroep hopen we een plaats te geven in het programma. Wij verwachten dat er een interessante smeltkroes van muziekstijlen ontstaat bij Passion Nuenen. En natuurlijk gaan we proberen iedereen te verrassen met onze brassbandklanken, als orkest en samen met zang. Met de organisatie van Passion Nuenen denken wij ook een mooi maatschappelijk initiatief te nemen, waarmee we graag een uniek muziekevenement bieden voor heel Nuenen en de regio.

Passion Nuenen projectkoor
Speciaal voor Passion Nuenen 2020 is een projectkoor samen gesteld met geselecteerde zangers en zangeressen uit Nuenen én de regio. Na een zorgvuldige selectieprocedure is het 40 koppige koor met veel enthousiasme aan het repeteren gegaan voor de nummers die in Passion Nuenen 2020 ten gehore worden gebracht.

 

 

Combo
Uiteraard mag een combo niet bij een dergelijk muzikaal evenement ontbreken. In het combo zitten een bas-gitarist, een lead-gitarist een toetsenist en een drummer. Zij voorzien alle nummers van een extra muzikale dimensie.

 

 

 

 

Verteller - Hans Vervuurt
Hans is geen onbekende voor Brass Band Nuenen. In 2019 stond hij samen met de brassband in Het Klooster bij de muzikale vertelling over Burgemeester van Rijckevorsel, burgemeester van Nuenen in de oorlogsjaren. De combinatie van de teksten van Hans, de visuals en de muziek van de brassband bleek een schot in de roos. De brassband zag in Hans dan ook de ideale verteller bij Passion Nuenen 2020. Gelukkig was Hans meteen enthousiast en hij zal het publiek dan ook meenemen in het lijdensverhaal.

 

Maria - Lise Verheijden
Lise is opgegroeid in Nuenen en timmert al enige tijd aan de weg als zangeres. Bij Passion Nuenen 2018 speelde zij de rol van Maria Magdalena. Met het nummer "Mijn leven is van mij" bracht ze vele bezoekers in vervoering. Daar willen we meer van horen! Daarom kruipt Lise dit keer in de rol van Maria.

 

Judas - Guido de Jong
Guido de Jong is 27 jaar en woont in Son en Breugel. Zijn vader was jazz pianist en muziek is hem dan ook met de paplepel ingegoten. Hij zong regelmatig op feesten en heeft 2 jaar geleden besloten zijn zangcarrière professioneel aan te pakken. Muziek is zijn passie en hoe kun je dat beter laten horen dan in de rol van Judas bij Passion Nuenen 2020.

 

Maria Magdalena - Shari-Sayan Verharen
Shari-Sayan Verharen is een echte Brabander en woont in Nuenen. Haar carrière begon als jong meisje van 16 jaar. Op jonge leeftijd zong ze al veel voor een klein publiek. Later zong ze voor een veel groter publiek in de Effenaar te Eindhoven. Haar debuutsingle volgde toen ze 18 jaar oud was; ‘I’m not Crazy’. Al snel volgden vele talentenjachten. Haar talent gaat ze laten horen in de rol van Maria Magdalena in Passion Nuenen 2020.

 

Petrus - Bart de Rooij
Bart woont in Nuenen en is al enige tijd actief bezig met zingen. Hij zet dan graag feesten en partijen op zijn kop. De eerste single "Jij bent het beste” is uitgebracht in augustus van 2018. Zijn tweede single "wat ziet ze toch in mij" is in februari van 2019 uitgebracht. Bart stapt voor Passion Nuenen 2020 graag uit zijn comfortzone en is erg enthousiast om het publiek te laten horen wat hij in zijn rol als Petrus in huis heeft.

 

 

Jezus - Rusmin Madesko
Rusmin woont sinds 2011 in Nederland in de plaats Heerlen. Hij is professioneel muzikant, dirigent bij een koor en doet diverse muzikale projecten. Hij is als muzikaal leider 5 keer betrokken geweest bij Passion Heusden waarvan ook 4 keer in de rol van Jezus. Rusmin heeft dus ervaring met het vertolken van deze rol wil dit graag laten zien aan de bezoekers van Passion Nuenen 2020.